Savska cesta 41, Zagreb
kadus@kadus.hr
+385 99 5120 488
Prijavite se

PRIJAVA KANDIDATA

Radnici

Želimo Vam dobrodošlicu!


Podatke koje upišete u našu bazu podataka koristi ćemo isključivo u svrhu vašeg zapošljavanja. Vaši podaci biti će korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o radu. Molimo Vas da unesete točne i istinite podatke kako bismo uspješno ostvarili zajedničku suradnju.

Nakon što se upišete i spremite vaše podatke u bazu, moći ćete unijeti u bazu vaš životopis u PDF ili Word formatu te vašu sliku u JPG formatu.

Hvala!

Usluge

Kako vam možemo pomoći

Trebate radnike?

Korištenjem regrutacije, selekcije ili zapošljavanja radnika preko Agencije za privremeno zapošljavanje znatno smanjujete troškove vašeg poduzeća a smanjuju se i ostali zavisni troškovi vezani uz logistiku samog administriranja.

Unesite oglas potreba
Trebate posao?

Podatke koje upišete u našu bazu podataka koristi ćemo isključivo u svrhu vašeg zapošljavanja. Vaši podaci biti će korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o radu.

Prijavite se
Trebate privremeno zapošljavati?

Radnik je u radnom odnosu u Agenciji za privremeno zapošljavanje, ustupljen je korisniku (poduzeću) za rad na privremenim poslovima a korisnik na kraju mjeseca Agenciji dostavlja evidenciju radnih sati radnika.

Pogledajte
Kako zadržati radnike?

Istraživanje organizacijske klime i kulture omogućuje uvid u organizacijske fenomene koji su istodobno i uzroci i posljedice organizacijskog funkcioniranja, poslovanja i poslovnog ponašanja svih zaposlenika u kompaniji.

Istražite
Kontakt

Savska cesta 41, Zagreb

kadus@kadus.hr

+385 99 51200488

Prijava u bazu
Radno vrijeme

Radimo od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati i tada nas možete kontaktirati ili posjetiti.

Društvene mreže

Vitomir Šimić, direktor

|

IBAN: HR1123600001102414775

|

Temeljni kapital 20.000

|

OIB: 24260602705

© Kadus.hr. All Rights Reserved.

Designed by HTML Codex