Naziv radnog mjesta: Glavni kuhar/šef kuhonje
Radni zadaci: priprema svih jela tjestenia,rižota,jelaod ribe i od mesa
Bufet večera predlaganje14 dvenog menu-a priprema pračenje kvalitete nadozor kuhara
Pračenje troška hranei pravilno planiranje
Pračenej zaliha i narudžba na vrijeme
Dekoracija jela
Pračenje i izvršavanje HACCP standardai pravila
Pračenje ispravnost kuhinjskih aparata
Priprema poslovnih susreta manjeg obima( do 20osoba)
Radni sati tjedno: 40-60 ovisno o obimu posla
Dužina radnog odnosa: 9-12 mjeseci Probni rad 3 mjeseca
Visina plaće (donja i gornja granica): 1500-2500 eura
datum objave: 14.03.2024
Povratak na popis
Savska cesta 41, Zagreb
kadus@kadus.hr
+385 99 51200488
Radimo od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati i tada nas možete kontaktirati ili posjetiti.
Vitomir Šimić, direktor
|IBAN: HR1123600001102414775
|Temeljni kapital 20.000
|OIB: 24260602705
© Kadus.hr. All Rights Reserved.
Designed by HTML Codex