logo O NAMA USLUGE POSLODAVCI RADNICI KONTAKT GDPR
Radno mjesto:

KUHAR/ICA

Naziv poduzeća:

Ugostiteljski obrt Porto

šifra posla:
mjesto rada: Lopar
ugovor: Određeno
rok prijave: 29.02.2020
opis posla: Priprema jela u skladu s procedurama i pravilima struke, kontroliranje kvalitete i kvantitete jela. Briga o čistoći i higijeni prostora, pribora i inventara. Obavljanje poslova stručno i kvalitetno prema pravilima struke, pravilima HACCP-a i napucima poslodavca.
stručna sprema: SSS
potrebna znanja: • poznavanje međunarodne i mediteranske/talijanske kuhinje • poznavanje organizacije rada u kuhinji – rukovođenje timom (izvršioc i voditelj) • iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu šef kuhinke ili souse šef u hotelskoj ili restoranskoj kuhinji u trajanju od najmanje 5 god. nadalje • upotreba HACCP sustava
potrebne vještine: - 2-5 godine radnog iskustva - SSŠ/VSŠ kuhar (nije uvjet) - Sposobnost organizacije rada - Proaktivnost u rješavanju problema - Usmjerenost timskom radu Kandidatima je osiguran smještaj i topli obrok
potrebno radno iskustvo:2-5 godina
što vam se nudi? - stimulativna primanja - smještaj - prehranu - prijavu
dodatne napomene:
dodano:30.01.2020
mail za životopise:danijel.musco@gmail.com

Ukoliko ste zainteresirani za posao prijavite se na mail za životopise iz oglasa ili nas kontaktirajte: